Startside Utleie Service Produkter Produkter Om Oss Linker Kontakt Oss
Samarbeidspartnere:
 
 
Velkommen

Ringdalskogen 93 .

Gjennom vel 25 års erfaring og interesse for en bransje i utvikling, har Larvik Trykkluft as etablert en sentral posisjon i Vestfold,Telemark og Buskerud . Vi har som målsetning å følge opp eksisterende kunder samt etablerte agenturer og produkter.

Våre overordnede mål er å styrke markedsposisjon som leverandør av service og utstyr til anlegg, industri og steinbransjen innen feltene trykkluft , rengjøringsmaskiner pneumatikk, vei, anleggsutstyr,  hydraulikk og automasjon. I første fase vil Vestfold, Telemark og Buskerud være vårt markedsområde. Vi er også bevist i vårt HMS og miljøarbeide for å sikre kvalitet og sikkerhet på våre tjenester og produkter. (  miljøfyrtårn sertifisert).

Kunnskap er vår bedrifts nøkkelord. Samtidig er fleksibilitet en selvfølge. For vår del handler det om å møte kunden i forkant og strebe etter tilpassede løsninger. Enten det gjelder nye produkter, service eller utleie.

Hos Larvik Trykkluft as finner du ingen stor og byråkratisk organisasjon. Vi er få og beslutninger tas direkte. Du får personlig service og rådgivning.

En gjennomgående kvalitetsprofil i alle ledd er viktig for best resultat. Ved å samarbeide med anerkjente merkevareleverandører som Atlas Copco og Benetti Macchine,Mobil , Karchr, Solga  sikrer vi våre kunder de beste produktene og tjenestene til enhver tid.

Nyheter
 
9 desember åpner vi våre nye lokaler
VELKOMMEN
Les Mer

Larvik Trykkluft er sertifisert Miljøfyrtårn

     

© 2014 Larvik Trykkluft AS - Løkka 11 - 3271 Larvik - Tlf: 33156585 - Fax: 33156586